Homepage Organisatie Diensten Berekeningen Formulieren Contact Nieuws Links
 
 
 
Wie zijn wij


Evercare Haaglanden is een adviescentrum voor financiële zekerheid, opgericht in de zomer van 1998. Na 16 jaar ervaring bij diverse verzekeraars opgedaan te hebben is toen de stap naar zelfstandigheid gezet. Sinds april 2002 zijn wij gevestigd in ons kantoorpand op het bedrijventerrein De Boezem in Pijnacker. Ons bedrijf telt 3 werkzame personen.

Evercare Haaglanden is een allround financieel dienstverlener voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze speerpunten zijn onafhankelijkheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. De relatief geringe omvang biedt de garantie dat wij onze klanten echt kennen. Wij bieden u gegarandeerd een persoonlijke en betrokken service bij al uw pensioen-, belegging-, hypotheek- en verzekeringszaken.


Prinsenlandgroep

Adviescentrum EverCare Haaglanden vormt met een aantal collega-kantoren een netwerk onder de naam Prinsenlandgroep. Een netwerk dat gebruik maakt van de uitwisseling van kennis en ervaring op gebied van financiële dienstverlening. De kantoren zitten verspreid over het land en zijn werkzaam in hun eigen regio.

© 2006 EverCare Haaglanden   Boezemweg 71   2641 KG Pijnacker   T 015-3640354   F 015-3698755